Spontan Abort

Betong Hysteria, Spontan Abort

Betong Hysteria, Spontan Abort
Hit Me!, 7″ep 2008 (1982)

Et lite plaster på det skrubbsår kanselleringen av Betong Hysterias reunion påførte noen, vil være Hit Me! Records nyutgivelse av bandets eneste plateutgivelse. Dette er første offisielle utgave av ep’n siden Mind Expandings opprinnelige utgivelse i 1982, og som seg hør og bør tilgjengelig kun på vinyl.

For oss som kvies litt ved tanken på å bla frem en tusenlapp eller to for originalutgaven, er årets eksemplar et mer enn fullgodt alternativ. Foruten de fem kutt som egentlig utgjør «Spontan Abort», er bonuskuttet «Tredje Rike» – tidligere utgitt på samlealbumet «Fremtiden Er Nå!» (1983) – inkludert; og med det har vi faktisk Betong Hysterias totale studioinnspillinger samlet på ett sted.

Hit Me! har gjort pen jobb også med cover, enkelt utbrett med tekster og bilder samt tykk innerpose. Opplaget er på moderate 600 eksemplarer, den som vil ha en genuin bit norsk punkhistorie og et fremtidig samleobjekt bør derfor ikke nøle så altfor lenge.

TRACKS

Snuten Kommer / Du Er Et Ledd I / Tredje Rike / Det Er Bare Løgn / Mitt Eget Liv / Sipoene Ser Deg

Produsert av Thanasis Zlatanos