Promenade Cinéma in the Spotlight

Promenade Cinema

Promenade Cinéma en helt vanlig tirsdag

Det var i fjor vår vi første gang ble oppmerksomme på Promenade Cinéma, siden da har duoen fra Sheffield gjort et knippe konserter og tatt tiden til hjelp i arbeidet med nytt materiale. Med utgivelsen av dobbeltsingelen «Spotlight» / «The Quiet Silently Wait» torsdag forrige uke varmer Promenade Cinéma opp til debutalbum ventet senere i år.

Mye tyder på at Promenade Cinéma er blant de artister som ikke forhaster seg med å slippe nye låter men heller tar både en, to og tre nye runder med justeringer og finpuss innen de sier seg fornøyde med resultatet. Det er i så fall en naturlig følge av at de strekker seg mot den store lyden og de filmatiske stemninger, som vi noterte i fjor:

.Lekre arrangementer som demonstrerer at vi her har å gjøre med en duo som bryr seg litt over snittet med hensyn til å komponere lyd og bilde. Utvilsomt popmusikk, dog popmusikk med tydelige ambisjoner om å skape en slags større fortelling.

Promenade Cinema, Spotlight

«Spotlight»

S P O T L I G H T
– Dancefloor, in the tech noir.


Promenade Cinema, The Quiet Silently Wait

«The Quiet Silently Wait»

The Quiet Silently Wait
– Under street lights, in the rain.


Lever så «Spotlight» og «The Quiet Silently Wait» opp til den høye standard de tidligere singlene har etablert? Ja, så absolutt. Her er ingen overraskelser eller uventede toner for de som allerede er familiære med Promenade Cinéma, bare mer – og kanskje enda bedre gjennomført – av det Emma Barson og Dorian Cramm er så dyktige til; emosjonell og bildeskapende elektronisk pop.

Debutalbum, med tittel «Monochrome Suit», var opprinnelig tiltenkt utgivelse i vinter / vår, slik ville det seg ikke og forventet release – format CD og digitalt – er nå estimert til oktober måned. Det passer seg helt utmerket, senhøsten er en fin tid for å se film og å høre Promenade Cinéma.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
1. august 2017 20:25

Thank you for the lovely write up! We can’t wait to bring you the album.