Et fragment av Bootblacks

Halvannet år er passert siden det glitrende «Veins» så dagens lys, et album så lett å like at det i andre tider og dager ville bragt Bootblacks ut som musikk for massene. Bootblacks er nemlig postpunk og new wave av inkluderende type, med mektig lyd og melodier så tydelige at selv en mosegrodd stein kan høre det kommersielle potensiale.

Siden fjorårets album er de tre stykker Bootblacks fra Brooklyn, NYC blitt til fire, Ryan ‘Panther’ MacDonald (vokal, synth, progr.), Alli Gorman (gitar) og Roger ‘Humanbeing’ Peffley (trommer) har fått kompani av Barrett Hiatt (synth, progr.) fra The Harrow. Resultatet av Bootblacks som kvartett vil snart bli å høre på albumet «Fragments», fra hvor en første prøve nå er ute i kraft av «Hold & Dissolve». Dette en låt hvis sound og stemning er mye av det typiske Bootblacks, den bringer ikke de store overraskelser men er en solid bekreftelse på at Bootblacks er i fin form.

Bootblacks

Bootblacks

Bootblacks, Fragments

«Fragments»

With the addition of Barrett Hiatt (The Harrow) in early 2017, fans can expect an even more synth heavy, atmospheric and «bigger-sounding» Bootblacks than before.

«Fragments» blir utgitt den 14. september av franske Manic Depression Records, omslaget viser «Morija II» (akryl på lerret, 1991) av Eckhard Kremers. Rett etter release legger Bootblacks ut på en travel tur i Europa, de innleder i Berlin den 19. september og blir videre å se i Nürnberg, Bern, Milano, Paris, Lille, Hamburg og Potsdam frem til avslutning i Leipzig fredag den 29. september.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments