Dark Door, Vuoto

Dark Door

Dark Door – Foto: Francesca Parità

DARK DOOR

Mi alzo la mattina e c’è un vuoto dentro me
Le routine non hanno colpe, il vuoto è dentro me

HVEM → Dark Door ble første gang åpnet i 2013, bak døren befinner seg i dag Mario D’Aniello (vokal, bass, synth) og Federica Velenia (synth) fra Napoli, Italia. Bandet sitt virke har frembragt de selvutgitte EP’ene «53°» (2013), «Abracadabra» (2014) – begge disse med Salvatore Verde som medlem – og det likedan selvutgitte albumet «Post Mortem» fra årsskiftet 2015/16.

HVA → «Vuoto» er første og foreløpig eneste ledetråd for det kommende album «Inferno», en låt som faktisk allerede har vært ute i det fri et halvt års tid via utgivelsen «Sparkles In The Dark IV». «Inferno» har slippdato 12. desember, eminente Synth Religion utgir platen i format LP og CD.

HVORFOR → Fordi «Vuoto» er en stramt strukturert og suggerende rytmisk låt i pendel mellom minimal- og darkwave, hvor det kjølig-sirlige instrumentale og den dypt patosfylte vokal skaper flere kontraster, ulike følelser, av sjelelig vakuum. «Vuoto» er en god lovnad i forkant av «Inferno».

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments