Dark Door, Vuoto

Dark Door

Dark Door – Foto: Francesca Parità

DARK DOOR

Mi alzo la mattina e c’è un vuoto dentro me
Le routine non hanno colpe, il vuoto è dentro me

HVEM → Dark Door ble første gang åpnet i 2013, bak døren befinner seg i dag Mario D’Aniello (vokal, bass, synth) og Federica Velenia (synth) fra Napoli, Italia. Bandet sitt virke har frembragt de selvutgitte EP’ene “53°” (2013), “Abracadabra” (2014) – begge disse med Salvatore Verde som medlem – og det likedan selvutgitte albumet “Post Mortem” fra årsskiftet 2015/16.

HVA → “Vuoto” er første og foreløpig eneste ledetråd for det kommende album “Inferno”, en låt som faktisk allerede har vært ute i det fri et halvt års tid via utgivelsen “Sparkles In The Dark IV”. “Inferno” har slippdato 12. desember, eminente Synth Religion utgir platen i format LP og CD.

HVORFOR → Fordi “Vuoto” er en stramt strukturert og suggerende rytmisk låt i pendel mellom minimal- og darkwave, hvor det kjølig-sirlige instrumentale og den dypt patosfylte vokal skaper flere kontraster, ulike følelser, av sjelelig vakuum. “Vuoto” er en god lovnad i forkant av “Inferno”.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments