Deborah Harry går solo

Deborah Harry, Necessary Evil

Den suksess det gjenoppståtte Blondie har erfart i det nye årtusen, har åpnet dørene for et nytt soloalbum fra Deborah Harry. Hvorvidt så veldig mange andre enn fans av Blondie vil være marked eller vise interesse, er det store spørsmålet.

Deborah – eller Debbie, som vi fortsatt liker å kalle henne – Harrys fire foregående soloalbum (i perioden 1981 til 1993) var aldri i nærheten av å få den ros eller de salgstall som Blondie oppnådde. Hennes største schläger som soloartist er «French Kissin’ In The USA», som i 1986 rakk opp til en 8. plass i England. Med unntak for nevnte single har Harrys solokarriere vært en heller trå affære.

I den godt modne alder av 62 år tar imidlertid Harry sjansen på nok et fremstøt som soloartist. «Necessary Evil» lanseres av Universal den 17. september, i forkant er det mulig å hente ned «Two Times Blue» som download-only single. «Two Times Blue» lyder forresten nesten som Blondie fra tredve år tilbake, og er således ingen dum forsmak.

Necessary Evil:

Two Times Blue / School For Scandal / If I Had You / Deep End / Love With A Vengeance / Necessary Evil / Charm Redux / You’re Too Hot / Dirty And Deep / What Is Love / Whiteout / Needless To Say / Heat Of The Moment / Charm Alarm

Mer info via www.deborahharry.com