Introduce Yourself

Faith No More, This Is It

Faith No More, This Is It
Warner / Rhino, cd 2003

Noen band er altfor allsidige og komplekse til at en liten kompilasjon kan kapre en slags konklusjon over en hel katalog. Det selv med hele nitten spor skviset inn på én disk som totalt snurrer åtti minutter fra start til slutt.

Faith No More er et slikt band, hvis fusjon av metal, funk, rap, symfo, soul og lukket institusjon aldri vil komme til sin rett gjennom et utvalg singler. «This Is It» er med andre ord definitivt ikke ‘it’; det er kun tale om riper i overflaten. Dog gode riper.

«This Is It» samler selvsagt alt det selvsagte, og med det fyller den sin misjon om å være kolleksjon for det store kollektiv. Ros skal imidlertid «This Is It» først og fremst få fordi:

A. Mindre selvfølgelige kutt som «The Cowboy Song», «As The Worms Turns» og «The Perfect Crime» er vedlagte, B. Heftet er innholdsrikt og detaljert, C. (og dette ikke aller minst) Det hele løper kronologisk og gir sympatisk rom for titler fra før «The Real Thing» (1989).

Sistnevnte faktum er det å håpe at gir litt stress og pes for den som går etter «This Is It» med det formål å tilegne seg kun «Epic» og «Easy».

TRACKS

Arabian Disco / We Care A Lot / Annie’s Song / Introduce Yourself / From Out Of Nowhere / Epic / Falling To Pieces / War Pigs / The Cowboy Song / As The Worms Turns (live) / Midlife Crisis / A Small Victory / Be Aggressive / Easy / Digging The Grave / Evidence / Last Cup Of Sorrow / Ashes To Ashes / The Perfect Crime

Produsert av Matt Wallace, Andy Wallace, Steve Berlin, Roli Mosimann, Billy Gould og Faith No More

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments