The Shyness of Strangers, If It Serves You

The Shyness Of Strangers

The Shyness Of Strangers

THE SHYNESS OF STRANGERS

Exploring sonic landscapes with repetitive themes through corridors of human emotion, loudly.

HVEM → The Shyness Of Strangers holder til i Toronto, Ontario, Canada og er alias for polsk-canadiske Vadim Kristoper. Første utgivelse fra The Shyness Of Strangers var den digitale “The Shyness EP” i 2012, siden har det fulgt flere enkeltstående låter samt EP’en “From Ashes”.

HVA → “If It Serves You” stammer opprinnelig fra den selvugitte EP’en “From Ashes” som ble sluppet i februar 2016. I forbindelse med at The Shyness Of Strangers i disse dager har signert med den franske labelen Unknown Pleasures Records, er “If It Serves You” hentet frem igjen.

HVORFOR → Fordi “If It Serves You” er riktig delikat postpunk av den mer elektroniske sort, så absolutt i besittelse av de følelser og den repetive kraft som The Shyness Of Strangers søker å skape. Debutalbum i format CD blir tilgjengelig i september via Unknown Pleasures Records.

1
SKRIV EN KOMMENTAR:

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karl Morten Dahl Recent comment authors
newest oldest most voted
Karl Morten Dahl
Karl Morten Dahl

Fantastisk band