Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/wfc/wordpress-font-customizer.php on line 521 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/infinite/infinite-scroll/class_infinite.php on line 243 Ny single fra Annette Gil – Indiestadt

Ny single fra Annette Gil

Annette Gil

Foto: Astrid Waller

Torsdag denne uke slapp Annette Gil tredje digitale single fra hennes nært forestående andrealbum. Med basis i disse singlene er det lite eller ingenting som tyder i retning at Gil og kompani tynges ned av unødige kvaler om ‘det vanskelige andrealbumet’.

Annette Gil, Digging In The Garden

«Digging In The Garden»

Tvert om høres det hele ut som en lek, for heller ikke i runde tre skuffer Gil og medmusikanter. «Digging In The Garden» følger fint opp de foregående «Baby You’re Surprised» og «Smoking Gun», denne gang med blåsere og boblende keyboards blant detaljene.

Med «Digging In The Garden» bekrefter Annette Gil nok en gang at hun tilhører våre aller sikreste kort hva gjelder å snekre smekker popmusikk med én fot i rock og den andre på diskotek.

Albumet «Comfortably Young» er planlagt for utgivelse i mai.