Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/wfc/wordpress-font-customizer.php on line 521 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/infinite/infinite-scroll/class_infinite.php on line 243 La République des Meteors – Indiestadt

La République des Meteors

Indochine

Indochine – Foto: Yves Bottalico

Det er lenge siden våre franske kamerater i Indochine fikk paneuropeisk oppmerksomhet. Albumene «Le Péril Jaune» (1983) og «3» (1985) bragte dem pen suksess i langt flere kvartaler enn de franske; de siste tyve år har de imidlertid måttet ta til takke med å være en i all hovedsak nasjonal attraksjon.

Indochine, La République des Meteors

«La République des Meteors»

Uanfektet av dette har Indochine levert album på jevnt bånd og grovt hørt av omtrentlig tilsvarende miks mellom new wave og synth som fra dag én. I år har de kommet til det ellevte i rekken, «La République des Meteors» ble i hjemlandet lansert via Sony BMG i mars måned. Første single lyder tittelen «Play Boy», denne på ingen måte helt ueffen men neppe i seg selv nok til at albumet blir tilgodesett med utgivelse / distribusjon her i nord.

I forbindelse med «La République des Meteors» legger Indochine ut på langstrakt turné – ‘Meteor Tour’ – i Frankrike samt Belgia fra oktober og året ut, en turné som så hentes inn igjen våren 2010 og ruller frem til Le Grande Finale på Stade de France 26. juni neste sommer.

La République des Meteors:

Republika meteor ouverture / Go Rimbaud, Go! / Junior Song / Little Dolls / Le grand soir / Un ange à ma table / La lettre de métal / Le lac / Republika / Play Boy / L World / Je t’aime tant / Bye Bye Valentine / Les aubes sont mortes / Union War / Le dernier jour

Se www.indo.fr for mer informasjon.