ElektroStat 2009

ElektroStat, 2009

ElektroStat, nasjonens store festival for elektronisk pop av smal så vel som bred bredde, benytter sommeren til å booke band for høstens begivenhet. Årgang 2009 er den ellevte i rekken for hva som tidligere var kjent som Oslo Synthfestival. Første troika av årets program er offentliggjort, og det med navn som bør friste.

D.A.F. krever neppe nærmere presentasjon, men om mot formodning se Noch ein Produkt der Deutsch-Amerikanische Freundschaft for korte fakta skriblet i forbindelse med vårens nye samlealbum og duoens konserter på sen vinter / tidlig vår. D.A.F. er éne og alene godt nok trekkplaster for å løse billett.

Anstalt er å regne som veteraner på den norske EBM-scene, fra den spede start på sent 80-tall og opp til i dag har kollektivet – som akkurat nå samler syv menn – vært aktive med ujevne mellomrom. Anstalt opptrådte på det aller første arrangementet i regi av OSF / ElektroStat tilbake i 1999, og i år er det altså duket for gjenhør.

mind.in.a.box

mind.in.a.box

mind.in.a.box stammer fra Østerrike og er A) av yngre generasjon, B) eksponenter for hastig elektro med markant vibe av trance. Fra 2002 til 2007 har duoen samlet tre album under beltet, og det til stor lykke blant de som trigges av akkurat den subsjanger.

ElektroStat 2009 ryker løs fra fredag til lørdag 02. – 03. oktober, med John Dee samt loungen på Rockefeller som åsted. Innen den tid skal langt flere artister på plass, komplett line-up blir annonsert under kick-off på Garage lørdag den 22. august. Samme sjappe, dvs. Garage, huser lørdag den 26. september en siste warm-up i forkant av festivalen. Billettsalget til 02. – 03. oktober har vært i effekt siden den 27. juni, så gakk hen og kjøp om du veldig gjerne vil ha 1 av de 380 festivalpassene.

Se elektrostat.com for mer informasjon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments