Nyutgivelser av Holy Toy

Holy Toy

Ikke før har vi rallet ferdig rusen over den eminente nyutgivelsen av «Warszawa» (1982), så smeller Tatra til med ytterligere to titler fra Holy Toys katalog. I juli måned slippes «Panzer And Rabbits» (1984) og «Why Not In Choir?» (1985) i remasterede utgaver og med fyldige booklets vedlagt.

På «Panzer And Rabbits» var Holy Toy Andrej Nebb, Lars Pedersen, Bjørn Sorknes og Bernt Åge Niberg; med som resultat et noe strengere lydbilde enn hva debutalbumet oppviste. Et helt sentralt album i Holy Toys diskografi, et album som sementerte bandets høye status i den europeiske undergrunn. Platen ble utgitt på cd i 1990, men dette i en ikke spesielt stram utgave. Årets utgivelse blir derfor første ordentlige gang på cd, en versjon som er i salg fra mandag den 06. juli.

Holy Toy

Holy Toy

Tredjealbumet «Why Not In Choir?» var produkt av duoen Holy Toy – Nebb og Pedersen – , dette aldri tidligere utgitt på cd. Mandag den 20. juli er dato for release, da blir endelig enda ett av Holy Toys spennende album gjort tilgjengelig for flere enn de få. Og selv om dette er musikk uten den helt store smak av sommer; så snakker vi her obligatorisk shopping i shorts.

Panzer And Rabbits

 1. Fresh News-Larve
 2. Last Leader
 3. Doors Of Perception
 4. Armageddon
 5. Men And Dog
 6. Travel Agency
 7. Telegram I
 8. Many Of Them
 9. Captain Bom-Bom-Bom
 10. Telegram II

Why Not In Choir?

 1. Under Skin
 2. Medals
 3. Dr. Wood
 4. Wosh Up
 5. Zone
 6. Men At Work
 7. Pray
 8. Empty Seat
 9. Last Act
 10. From Angel To Devil
 11. Why Not In Choir?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments