Behold… White Lord Jesus er rede

White Lord Jesus

White Lord Jesus – Foto: Agnete Brun

Bebudet siden vinter 2007, og endelig er White Lord Jesus’ andre verk bare et par små amen fra lansering. En forsinkelse å regne som dråpe i havet, da det er hele fireogtyve år siden første – og forrige – album; kassettutgivelsen «Amen» (1984).

Med noe velvilje og litt løs definisjon, kan «White Lord Jesus» (2005) muligens rangeres som duoens andre reelle album; dog var det der mest tale om gammelt materiale. «…into that good night», med release den 11. august, er nye ord og toner skapt etter gjenforeningen i 2005. Det vil si nesten bare nye. Deres egen «Song For A Dark Girl» er vedlagt i revurdert utgave, dessuten gjøres det en versjon av Suicides «Frankie Teardrop».

Arvid Skancke-Knutsen og Thomas Robsahm har denne gang fått hjelp fra bl.a. Arve Henriksen (Supersilent), Martin Horntveth (Jaga Jazzist / The National Bank), Bård Torstensen (Clawfinger) og Praha Filharmoniske Orkester. Robsahm og Trond Bjerknæs står for produksjon, selskap / label bak utgivelsen er ennå ikke annonsert.

Forglem heller ikke at White Lord Jesus bidrar med «Darling Nikki» på den nylig utgitte boksen «Shockadelica – 50th Anniversary Tribute To The Artist Known As Prince».

Mer info via www.whitelordjesus.com