Anarki og kaos – på nytt!

Anarki og Kaos

«Anarki & Kaos – Norsk Punk ’79-’81» ble utgitt av eminente Voices Of Wonder i 1992, med årene har samlingen tatt status som en klassisk oppsummering av norsk punk. Det er derfor på høy tid at albumet igjen blir gjort tilgjengelig.

Fra og med mandag 25. juni kan nye eksemplarer av «Anarki & Kaos – Norsk Punk ’79-’81» (VoW/VME) hentes hos din lokale platepusher; et tilbud det er vanskelig å si nei til enn så lenge en fullstendig samling av alle de utgivelser albumet favner vil koste deg årets feriepenger pluss litt til på bruktmarkedet.

Foruten ny og fin grønnfarge på omslaget, skiller årets utgave seg fra originalen gjennom å inkludere kutt av Wannskrækk og Liliedugg. Ved utgivelse i 1992 ble disse to spart, siden en del 2 av kompilasjonen var planlagt. Denne har det dessverre ikke blitt noe av, og med Wannskrækk og Liliedugg nå hektet på er det lite som tyder på at en volume #2 noensinne vil se dagens lys.

Mer norsk punk er for øvrig i vente over sommeren; Trygve Mathiesens (LiK, YM-Stammen, redaktør av fanziner m.m.) bok «Tre grep og sannheten – punkens inntog i Norge 1977-1980» lanseres etter planen i slutten av september. I tilknytning til denne kommer en cd med tidligere uutgitte opptak fra epoken.

Anarki & Kaos – Norsk Punk ’79-’81:

Hey Sir, Pink Dirt / Monster, Front Page / Råtne Guder, Oslo Børs / Be En Bønn Nå, Kaare og Partiet / Loven Slår, Hærverk / Flue, Kjøtt / Clever London Houses, Anakonda / La Meg Være Ung, Blaupunkt / Holocaust, Sjølmord / Du Er En Dritt, Rough Trade / Hæks På Skaugum, Søt Hævn / Springtime In Belsen, Norgez Bank / Mamma, Mannen Ga Meg Gonorrè, Norske Gutter / Stengetider, Krampe / Vi Vil Ha Øl, De Sjenerte / Snuten Kommer, Betong Hysteria / Schizofren, LiK / Gjør Det Sjøl, Johnny Yen Bang / Æ Veit Da Faen Æ, Wannskrækk / Neonråte, Liliedugg