It’s For Us, Ghost Officer

VIDEO Vi forventet egentlig It’s For Us’ første album senhøsten 2016, men så ble som ofte er med utgivelser ting kanskje noe forsinket eller planer endret. Okke som, albumet er i boks og slippes til våren; denne uke kom første smakebit i form av singelen «Ghost Officer».

EP’n «Something Has To Give» (2015) var en parade av seks perler i skrinet for fengende new wave, med det i bakhodet har kvartetten – Camilla Karlsson (vokal, bass), Jon Gredmark (gitar), Rebecka Johansson (synth, vokal) og Alex Nilsson (trommer) – fra Stockholm lagt listen for det kommende album. «Ghost Officer» lover i så måte herlig, for den viser It’s For Us i knallform.

«Ghost Officer» er det spenstige og smittende It’s For Us i dans mellom postpunk, new wave, pop og garage. Med en instrumental intro på halvannet minutt og totalt nærmere fem minutters varighet er «Ghost Officer» gitt rikelig rom til å blomstre, i essens er det et riff og en låt som kan fungere like bra i en edit av to-tre minutter som i en langstrakt og viltvoksende live-versjon.

It’s For Us – Foto: Clara Uddman

It's For Us, Ghost Officer

«Ghost Officer»

Videoen er innspilt i bandets øvingslokale og redigert av gitarist Jon Gredmark, en video som i budsjett er like billig som den ser bevisst billig ut. Billig er dog slettes ikke synonymt med dårlig, presis klipping holder grep om både rytme og melodi i en ellers uhøytidelig og fargeglad video.

Albumet «Come With Me» har release i april – ingen nærmere bestemt dato er spesifisert – via den Gøteborgsbaserte labelen Luxury Records.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments