Cabaret Grey, Almost Frantic

Cabaret Grey

Cabaret Grey – Foto: Paweł Kijewski

CABARET GREY

Od 2017 roku, w odswiezonym skladzie i repertuarze, zaprasza do zapoznania sie ze swoim nowym, jeszcze zimniejszym obliczem.

HVEM → Cabaret Grey ble grunnlagt av Darek «Leszy» Borowiec (gitar, progr., synth) i 2010 og er basert i Legnica og Wrocław, Polen. Cabaret Grey har gjennom årene hatt en noe ustabil besetning i dels symbiose med bandet This Cold, anno 2017 består kjernen – foruten Borowiec selv – av Nela Sajdak (vokal), Dominik Pedziwol (bass) og Darek Rapacz (trommer, progr., synth).

HVA → «Almost Frantic» er første utgivelse av Cabaret Grey siden albumet «Live in Legnica» fra sommeren 2015, før dette igjen kom EP’ene «Cranes» (2014) og «Stirring» (2011). Med singelen «Almost Frantic» signaliserer Cabaret Grey en ny start, nytt repertoar og justert musikalsk kurs.

HVORFOR → Fordi «Almost Frantic» er repetitiv og velklingende minimal cold wave, en låt som i lydbilde og idé lever opp til Cabaret Grey sin påstand om å ha ikledd seg ‘a new, even colder face’, i det ytre illustrert med et omslag som viser den kraftfulle russiske Duga radar (aktiv 1976-89). Hvis «Almost Frantic» er en riktig indikator på hvor Cabaret Grey går, ser vi frem mot flere bølger.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments