Nytt fra Virgin in Veil

VIDEO Det stunder mot ny plate fra Virgin In Veil, i den anledning ble «Of Tears And Poisons» i dag kastet ut som agn. Kjapt og konsist, to minutter effektiv deathrock av beste merke.

Låten «Of Tears And Poisons», hvis video ble innspilt i Helsinki den 23. juni, er hentet fra det kommende albumet «Twisted Thrills». Utgivelse finner sted en gang i løpet av høsten via tyske Danse Macabre Records. Som del av «Twisted Thrills» vil også «Lovers Of Sin» bli å finne, dette en låt som først ble utgitt på kompilasjonen «Sparkles In The Dark IV» for halvannen måned siden.

Virgin In Veil

Virgin In Veil – Foto: Jyry Soininen

Virgin in Veil’s mix of catchy decadent melodies and fast beats – as well at its members’ debauched behavior on and outside of the stage – have granted the band to be acknowledged as one of the most interesting deathrock bands of its generation.

Virgin In Veil har eksistert siden januar 2015, besetningen består av Jacques Saph på vokal + bass, Rudy Soininen på gitar, Suzi Sabotage på synth + kor og William Freyermuth på trommer. Det til dags dato mest fyllestgjørende dokument over Virgin In Veil er «Deviances» fra i fjor høst, det et album som sammenfatter bandets studioinnspillinger / utgivelser fra perioden 2015-16.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments