Chain of Flowers

VIDEO Chain Of Flowers lanserte ny single og video i dag den 16. juni, hvilket er første gang siden debutalbumet «Chain Of Flowers» (2015) at kvintetten fra Cardiff, Wales er ute og lufter nytt materiale. Mye er ved det samme, det som ikke er som tidligere er til det bedre.

«Let Your Light In / Flesh, Blood And Bone» er en single av type dobbel A-side, to ypperlige låter som viser et Chain Of Flowers villige til å strekke seg mot et åpnere og mer dynamisk lydbilde enn hva som preger deres selvtitulerte album fra høsten 2015. Veldreid postpunk er fortsatt basis for Joshua Smith (vokal), Ross Jones (gitar), Matthew Clements (synth), Daniel Anderson (bass) og Rich Clarke (trommer), men det tunge vegg-til-vegg sløret av shoegaze har til stor del veket plass for lysere bølger av wave og synth; som resultat et både søtere og skarpere sound.

Chain Of Flowers

Chain Of Flowers – Foto: Tom Barratt

Chain Of Flowers, Let Your Light In

«Let Your Light In / Flesh, Blood And Bone»

Videoen – som er laget av Lewis Jenkins og Chain Of Flowers – til «Let Your Light In» er hverken avansert eller spennende, mest bare en funksjonell kulisse hvis oppgave er å gjenspeile låtens fargetone og energi. Med en god låt i spill er det alt hva en musikkvideo faktisk behøver å være.

This song is an ode to love and companionship around the world, a gratuitous nod to the better aspects of the human race. A thank you for being you.
– Joshua Smith om «Let Your Light In»

«Let Your Light In / Flesh, Blood And Bone» er i likhet med debutalbumet utgitt av den London-baserte labelen ALTER, tilgjengelig i digitalt format og som 7″ vinylsingle fra og med den 16. juni.