Private Pact videopremiere

VIDEO Private Pact har i dag premiere på sin nye video, en video som i følge bandet selv er deres ‘first real music video’. I det begrep ligger at Private Pact har vært i studio og for første gang er filmet i en profesjonell setting, resultatet av dette er altså å se fra og med i dag.

Utvalgt låt er “Cold & Pale” fra vinterens utmerkede album “Perfect People”, en låt som er like vemodig vakker som den er elegant i sin stil av minimal synthpop. Kinematografi, produksjon og klipping er ved Michael Hedelain, i tradisjonen av band-i-studio-video er “Cold & Pale” blitt et riktig pent eksemplar; i visuelt uttrykk av en type klassisk tidløshet som kler låtens rene linjer.

Private Pact

Private Pact – Foto: Michael Hedelain

Private Pact, Perfect People

“Perfect People”

The sound picture is tight, electronic and nostalgic… The music bids one a dancing welcome down the memory lane of the New Wave/New Romantic scene of the 80s.
– Fra presseskriv for “Perfect People”

Om “Perfect People” noterte vi i vår omtale at det er en plate skapt av ‘et band og en produksjon som evner å holde på oppmerksomheten fra første til siste kutt’. Den opplevelse står seg fortsatt, for i “Perfect People” har Private Pact – Jonathan Pedersen, Julia Popova, Arjuna Thomassen og Martin Jessen – levert et mangfoldig album av lang holdbarhet.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments