La Sabotage, Mad

La Sabotage

La Sabotage

LA SABOTAGE

There are many things that can make people mad,
and there are many things that can make people sad.

HVEM → La Sabotage er en ung trio fra Linz i Østerrike, dannet av Marlene (vokal, laptop, bass), Nele (gitar, bass, fløyte) og Sara (trommer, bass, vokal) under Pink Noise Girls Rock Camp i 2015. I stilart er de ikke helt i vater, heller et sted der naivistisk punk og indie brytes mot rarere toner.

HVA → «Mad» er side B fra La Sabotage sin debutsingle «Rabengasse», utgitt i februar dette år. «Rabengasse» b/w «Mad» er innspilt og mikset av Sabina Sloth, singelen er å få som 7″ vinyl via det Wien-baserte Fettkakao Records, 200 nummererte eksemplarer i blått eller turkis cover.

HVORFOR → Fordi «Mad» er skranglete men like fullt konkret pop, garasje og groove som kiler godt i hode og kropp, i format minimalistisk punk og new wave i arven etter Kleenex/ LiLiPUT. En livlig vokal som synger på lag med riff og rytme gir «Mad» det siste dytt opp til høy rotasjon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments