Ny EP fra Tempers

VIDEO Tempers fra New York City albumdebuterte med bravur i 2015, «Services» – utgitt av aufnahme + wiedergabe – er en besnærende plate elektronisk new wave som i det ene blikk er like intim og dampende het som den i det neste er kjølig arrogant og distansert.

Ganske straks er duoen Tempers – Jasmine Golestaneh og Eddie Cooper – ute med ny EP som har fått tittel «Fundamental Fantasy», en utgivelse hvis materiale ble skrevet i forbindelse med og forlengelse av festivalen Volcano Extravaganza i juli 2016. Dette en festival som finner sted på vulkanøyen Stromboli, en av De eoliske øyer, beliggende litt nord for Sicilia, Italia.

Første låt fra «Fundamental Fantasy» heter «Further» og har følge av en video som nær sagt selvsagt er filmet på Stromboli. Omgivelser av en karakter som kler Tempers og deres musikk; som fra de varme utbrudd, i vind og bølger, til kald aske. «Further» isolert hørt er dessuten et ypperlig stykke pop noir og wave, en låt som ikke ville gjort seg bort på det sterke «Services».

Tempers

Tempers – Fundamental Fantasy

«Fundamental Fantasy» is about exploring the creative scenery of romantic illusions. Our need for them, how we justify them to ourselves, that moment when the imagined story line collides with reality. The ways we fictionalize people to fit into the narratives we have about love – to reflect our own beliefs, virtues and flaws. It is about celebrating fantasies swelling and getting undone, so we can pick up the pieces and craft new ones that serve us better.
– Tempers

Ved siden av «Further» består «Fundamental Fantasy» av ytterligere fire nye spor i «Tail In My Mouth», «Terrible Play», «Far» og «Tail In My Mouth (Joakim Remix)». The Vinyl Factory leverer «Fundamental Fantasy» i 500 eks. på 12″ vinyl, offisielt slipp finner sted fredag den 24. februar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments