DECORUM, Near Gone

VIDEO Det stunder mot All Hallows’ Eve med alle de ingredienser den markering medfører. Blant helgener og martyrer, spøk og skremmerier, knask og knep, velsignelse av graver og mer med, hører selvsagt også musikk til å minnes og kanskje endog å lokke frem de døde.

I anledning av Halloween serverer DECORUM oss single og video med tittel «Near Gone». Som stemning og låt besnærende mørk rock på vandring om gravsteiner i skyggene av postpunk og goth. Videoen er en homage til The Smashing Pumpkins og «Disarm» fra «Siamese Dream» (1993), spilt inn mot green screen i øvingslokalet med filming og klipping utført av DECORUM selv.– ‘It’s more like a post-punk / goth imagining of the SP video’, og det fungerer aldeles ypperlig.

Decorum

DECORUM

«Near Gone» (i versjon hvis instrumentale intro er lang og fin, en intro videversjonen dessverre snyter oss for) + «No Haven» blir utgitt som cassingle av Mirror Universe Tapes på All Saints’ Day den 1. november. I samme åndedrag kan vi minne om at DECORUM – som er Sable, Leif og Shay fra New York City – sin EP «Vail» fra tidligere i år er en god opplevelse, syv solide låter fra et bittelite og trolig mørklagt rom i Brooklyn.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments