Brotherhood, Like A Ghost

Brotherhood

Brotherhood – Foto: Ronnie Gavelin

BROTHERHOOD

The mutual respect for artists like The Sisters of Mercy, Joy Division and Suicide was the catalyst for Stefan Eriksson and Micke Lönngren to form Brotherhood.

HVEM → Brotherhood ble dannet i november 2007 og har sin kjerne i Micke Lönngren (vokal, prod.) og Stefan Eriksson (instrumenter, prod.), live utvides de med Martin Roos (gitar) og Johan Mörén (bass). Diskografien teller i hovedsak albumet «Turn The Gold To Chrome» (2012) samt EP’ene «The Dark EP» (2013) og «The Other Side Of Fear» (2015).

HVA → «Like A Ghost» er ny single lansert for et par dager siden, låten vil også bli å finne på en kommende EP hvis tittel ennå er hemmelig. I likhet med Brotherhoods øvrige utgivelser er «Like A Ghost» pyntet med coverkunst utført av Sackarias Luhanko.

HVORFOR → Fordi «Like A Ghost», som i tekst er inspirert av «Macbeth», i musikk så vel som tematikk paraderer mangt av det typiske Brotherhood. «Like A Ghost» er mørke toner og takter i dans med det melodiøse, goth møter pop som i refreng synger la-la-la. En riktig god single.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments