Brotherhood, Like A Ghost

Brotherhood

Brotherhood – Foto: Ronnie Gavelin

BROTHERHOOD

The mutual respect for artists like The Sisters of Mercy, Joy Division and Suicide was the catalyst for Stefan Eriksson and Micke Lönngren to form Brotherhood.

HVEM → Brotherhood ble dannet i november 2007 og har sin kjerne i Micke Lönngren (vokal, prod.) og Stefan Eriksson (instrumenter, prod.), live utvides de med Martin Roos (gitar) og Johan Mörén (bass). Diskografien teller i hovedsak albumet “Turn The Gold To Chrome” (2012) samt EP’ene “The Dark EP” (2013) og “The Other Side Of Fear” (2015).

HVA → “Like A Ghost” er ny single lansert for et par dager siden, låten vil også bli å finne på en kommende EP hvis tittel ennå er hemmelig. I likhet med Brotherhoods øvrige utgivelser er “Like A Ghost” pyntet med coverkunst utført av Sackarias Luhanko.

HVORFOR → Fordi “Like A Ghost”, som i tekst er inspirert av “Macbeth”, i musikk så vel som tematikk paraderer mangt av det typiske Brotherhood. “Like A Ghost” er mørke toner og takter i dans med det melodiøse, goth møter pop som i refreng synger la-la-la. En riktig god single.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments