In This Together

VIDEO For et par uker siden noterte vi at «Apop We Love You – A Tribute To Apoptygma Berzerk» var på trappene, i dag ble samlingen sluppet for salg samt offisiell video lansert. En utgivelse gjort av og med kjærlighet fortjener selvsagt litt ekstra dytt og oppmerksomhet.

«Mourn» i versjon av Vogon Poetry fikk i oppgave å være offisiell single og det aller første agn inn mot «Apop We Love You», hvilket var et riktig godt valg. Som første video til å promotere utgivelsen nå på utgivelsesdagen er valgt Electrogenic og «In This Together», et ditto godt valg.

«In This Together» stammer fra «You And Me Against The World» – et album der Apoptygma Berzerk dro markant i retning av alternativ rock – i 2005 og ble i sin tid også gitt ut som single. Electrogenics versjon av «In This Together» inneholder imidlertid få om noen spor av rock, i den er fokus på euforisk elektronisk pop; en presis og velgjort versjon.

For full pakke og alle detaljer rundt «Apop We Love You – A Tribute To Apoptygma Berzerk», gå til utgiver Electrozombies og Apop we love you – ignition today!

Various Artists, Apop We Love You

«Apop We Love You»

Electrogenic

Electrogenic

Hva Electrogenic gjelder? Jo, en duo fra fra Milano, Italia bestående av Stefano Lugo (Stefan) på vokal + synth og Cristina Corti (LaCrisi) på vokal + synth. Samarbeidet Stefan og LaCrisi mellom ble innledet i 2014, albumdebuten fant sted i fjor med det selvutgitte «Double Exposure».

They work together on every aspect of the production of the songs, from writing to arrangements to melodies and singing, creating a sound that lands across the borders of electropop and synthpop.

«Double Exposure» er en habil og vel så dét debut som skilter med tiltalende, ukomplisert og udiskutabelt fengende synth- / elektropop. Vi forventer flere fine ting fra Electrogenic.