Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/wfc/wordpress-font-customizer.php on line 521 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/infinite/infinite-scroll/class_infinite.php on line 243 I watch The River run – Indiestadt

I watch The River run

Duoen Isak Rypdal og Alexander Bjørneboe, kanskje langt bedre kjente som Electro Spectre, hviler trolig ikke veldig ofte. Nye singler og album leveres med frekvens av type gledelig hyppig, gledelig ikke minst når det som leveres faktisk holder stabilt høy kvalitet. Electro Spectre kan sine grep, de vet så visst hvordan å montere el-pop.

Electro Spectre, The River

«The River»

Det er blitt fire album og en rekke singler i løpet av de siste fem-seks år, hvilket er ganske heftig for et navn som fortsatt regnes som relativt nye på scenen for norsk synth- / elektropop.

Dette – som fortsatt liksom ‘nye’ – er ikke som resultat av selvvalgt diskresjon eller eksklusivitet, men fordi Electro Spectre opererer i en sektor som har ganske trange kår her til lands. Realiteter som gjør sitt til at en av fjorårets beste norske poplåter, «You Push For The World» , aldri ble løftet frem i de kanaler som sitter med nøklene til det store publikum.

All ignoranse til tross, mer musikk skal det bli. Electro Spectre dytter nytt album ut i det fri en gang i løpet av august måned. Før den tid kiles det litt, så som med fine «The River». For de siste oppdateringer, heng deg på Electro Spectre via facebook.com/ElectroSpectreBand.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
indiestadt
indiestadt
21. november 2015 19:09

Noe utsatt, nytt album – «Beautiful Lies» – slippes 15. januar 2016. To
uker i forkant, selveste store bakrusdag 1. januar, er single «Never Let
Go» ute. Den bør være bra.