Vogon Poetry loves Apop

Vogon Poetry, Mourn

«Mourn»

Various Artists, Apop We Love You

«Apop We Love You»

Apoptygma Berzerk – eller Apop, som de kalles blant venner og fans – er utvilsomt tilhørende de mest innflytelsesrike norske band. Gjennom femogtyve år i aktivitet på scenen for synthpop, elektronisk rock og EBM har Apop opparbeidet seg en stor og trofast tilhengerskare. Posisjonen understrekes ved at de i sommer er gjenstand for hyllest.

Den svenske trioen Vogon Poetry og deres versjon av «Mourn» er gitt rollen som single i forkant av samlingen «Apop We Love You – A Tribute To Apoptygma Berzerk». «Mourn» stammer fra Apops andre album, «7» utgitt i 1996, og Vogon Poetry leverer en riktig nydelig tolkning som fremhever låtens iboende vemod. «Mourn» er tilgjengelig for gratis nedlasting, eventuelt sleng inn en slant etter prinsippet betal den sum du selv vil.

Bak utgivelsen «Apop We Love You – A Tribute To Apoptygma Berzerk» befinner seg den tyske webzinen Electrozombies , over en periode av flere måneder har de mottatt en rekke bidrag og valgt ut totalt tyve spor som blir med på albumet. Foruten Vogon Poetry kan Machinista, Electrogenic, Synapsyche, Technomancer feat. Angst Pop og Twisted Destiny nevnes blant artistene som bidrar. Låtmaterialet favner alle utgivelser fra og med debutalbumet «Soli Deo Gloria» (1993) og frem til og med «Rocket Science» (2009). «Apop We Love You – A Tribute To Apoptygma Berzerk» lanseres fredag den 15. juli.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments