Lesson from Deathcrush

Deathcrush

DEATHCRUSH
— first release, like… ever!

Deathcrush har vært i bevegelse siden 2010, opptreden på by:Larm vinteren 2011 tett etterfulgt av booking til South by Southwest i Austin, Texas; markerte gjennombrudd som liveband og navn for fremtiden. Men konkrete plateutgivelser har latt vente på seg, sånn helt opp til akkurat eksakt fredag den 01. mars 2013.

Løse spor her og der i den digitale sky og / eller på samlere samt ymse liveopptak fra nær som fjern er kommet med jevne mellomrom, «Lesson #13 for Nanker Phelge / Fire» (Norway Rat Records) er imidlertid det aller første fysiske plateprov på Deathcrush’ eksistens. Dog ikke særlig hard vinyl, for av alle ting har Deathcrush spadd opp den gode (?), gamle flexisingelen som format for første utgivelse. Denne kommer vedlagt i glossy magasin som inkluderer poster og digital nedlast av singlekuttet.

Pakken «Lesson #13 for Nanker Phelge / Fire» er altså en artig sak, en ekte gimmick som bør kunne lokke noen ekstra kjøpere i dagens streamingklima. Som låt, la oss ikke glemme den, en kort men riktig solid introduksjon til den støyrock og no wave Deathcrush kverner. Flere utgivelser er ventet i tiden som kommer, i mellomtiden anbefales det å møte opp ved din lokale scene om Linn Nystadnes (gitar + vokal), Åse Røyset (bass + vokal) og Andreas Larssen (trommer) er booket inn.

guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
17. mai 2022 16:52

… [Trackback]

[…] Here you can find 51358 more Info on that Topic: indiestadt.net/2013/03/lesson-from-deathcrush/ […]

trackback
25. mai 2022 14:41

… [Trackback]

[…] Read More Information here on that Topic: indiestadt.net/2013/03/lesson-from-deathcrush/ […]