Snø på Mars

DumDum Boys, Snø På Mars

DumDum Boys, Snø På Mars
Oh Yeah! / EMI, cds 2009

DumDum Boys tyr til tilsvarende taktikk som hva a-ha valgte tidligere i år; slipper ny single fra det store intet og uten form for varsel. Med dagens digitale hastverk, hvor det éne slår det neste ihjel og mangt fremstår temmelig flyktig, er uventet slipp trolig bedre markedsføring enn gradvis pirring lang tid i forvei. I det minste for de artister hvis navn er prominente nok til å generere full oppmerksomhet når nytt lanseres.

Siden forrige møte på plate, «Gravitasjon» (2006), har DumDum Boys rullet tilbake til opprinnelig format av kvartett – keyboardist Atle Karlsen har takket for seg etter atten års tjeneste – , uten at det innebærer de store konsekvenser for stil og sound.

«Snø På Mars» er DumDum Boys i velkjent terreng, denne gang i tempo typisk deres slentrende rusleturer. En sval smyger hvis strenger av synth bidrar til lett vibb av det utenomjordiske som tittelen signaliserer. Den setter seg lett etter ganske få lytt, en pen, klart sympatisk forsmak på albumet som er ventet senere i høst.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments