Nytt album fra The Slits

The Slits

The Slits – Foto: Christopher Greco

Rabulistinnene The Slits ble som sikkert kjent er gjenoppstablet i 2005, med konserter – her hjemme så vi dem på Slottsfjell, Tønsberg 2007 – og ep’en «Revenge Of The Killer Slits» (2006) som konkrete utfall. Til høsten er det endelig tid for det vanskelige tredjealbumet, åtteogtyve år etter det originale The Slits’ svanesang med «Return Of The Giant Slits».

Narnack Records lanserer «Trapped Animal» den 06. oktober, og den dato vil vise om The Slits fortsatt har muskler nok til å forsvare rollen som inspiratorer for begrepet Riot Grrrls. Av det unge The Slits er i dag Ari Up og Tessa Politi tilbake, mens Hollie Cook (datter av Sex Pistols’ Paul Cook), Adele Wilson og Anna Schlute er nye på laget. Biografi i format av bok – «Typical Girls? The Story Of The Slits» av Zoe Street Howe – er for øvrig ute i salg fra og med den 06. juli.

Trapped Animal:

Ask Ma / Lazy Slam / Pay Rent / Reject / Trapped Animals / Issues / Peer Pressure / Partner From Hell / Babylon / Cry Baby / Reggae Gypsy / Be It / Can’t Relate / Had A Day

Se nme.com for mer informasjon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments