Ny plate fra Thåström

Thåström

Vår gamle helt och rebell fra Ebba Grön, Imperiet samt Peace Love & Pitbulls, er til våren igjen aktuell med nytt soloalbum. «Kärlek Är För Dom» blir Joakim Thåströms åttende studioalbum under eget navn siden solodebuten «Thåström» tilbake i 1989.

Tittel og omslag gir en mulig antydning om at Thåström går videre i de stille kvartalene som forrige album, «Skebokvarnsv. 209» (2005), var preget av. Det gjenstår dog å høre; platen er produsert av Ulf Ivarsson og Thåström selv, svensk release er av Sonet / Universal satt til fredag den 13. mars. Medio februar lanseres tittelsporet som single og forsmak.

I forbindelse med plateslippet gjør Thåström en kjapp runde konserter, ni datoer i hjemlandet og – av størst interesse for oss – besøk på Rockefeller, Oslo den torsdag 19. mars. Enkelte datoer til festivalsommeren er også bekreftet, Thåström tar turen til bl.a. Arvika og Peace & Love.

Mer info via www.thastrom.se