Sørensen solodebuterer

Per Øystein Sørensen

Vokalist i forgangne Fra Lippo Lippi tar i disse dager skrittet fullt ut og lanserer sitt første album under eget navn. Rett nok var «In A Brilliant White» (2002), promotert under navnet Fra Lippo Lippi, i realiteten Per Øystein Sørensen solo, men det var et album rettet mot det filippinske markedet (hvor FLL stod sterkt) og ble verken profilert som soloalbum eller gitt videre omtale her hjemme.

«Våge» fremstår som en lavmælt plate i tradisjon type vise / ballade, pianobasert i toner og med norskspråklige tekster levert av Kari Iveland. Kari Iveland har tidligere samarbeidet med navn som spenner fra Morten Harket til Herodes Falsk, hennes kanskje største suksesser i rollen som tekstforfatter er gjort i spann med Hilde Heltberg. Musikk er komponert av Sørensen mens Håkon Iversen står ansvarlig for produksjonen, dét en person kjent i forbindelse med bl.a. Bjørn Eidsvåg. Noen nostalgisk retur til Fra Lippo Lippi ligger med andre ord ikke kortene for «Våge».

Per Øystein Sørensen, Våge

«Våge»

«Våge» formidles av daWorks og har slippdato mandag den 28. september, samme kveld markerer Per Øystein Sørensen release med konsert på Mono i Oslo.

Les mer på www.persorensen.no

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments