Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/wfc/wordpress-font-customizer.php on line 521 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/infinite/infinite-scroll/class_infinite.php on line 243 En god latter fra Kershaw – Indiestadt

En god latter fra Kershaw

Nik Kershaw, You've Got to Laugh

Gjennom to korte år var Nik Kershaw tilhørende britenes mest populære artister. Ikke bare solgte han plater og ble kjæledegge for unge piker, Elton John med flere fremhevet ham som en talentfull låtskriver med en stor fremtid foran seg.

Etter albumene «Human Racing» og «The Riddle» (begge utgitt i 1984) med tilhørende hitsingler i «Wouldn’t It Be Good», «I Won’t Let The Sun Go Down On Me», «The Riddle», «Wide Boy» og «Don Quixote» (samtlige med topp ti plasseringer i England); gikk imidlertid Kershaws karriere og store fremtid heller trått.

«The Works» (1989) ble hans siste soloalbum på ti år, nittitallet tilbragte han som låtskriver for andre artister. Med utgivelsene «15 Minutes» (1999) og «To Be Frank» (2001), gjorde Kershaw etter manges mening sine beste album. Gode omtaler og respekt blant selvutnevnte kjennere av den gode popsmak selger dog ikke album alene, Kershaw er i dag offer for sin fortid som posterstar og når ikke ut til et større publikum med sitt nye materiale.

Med «You’ve Got To Laugh» gjør han nok et forsøk, tolv nye sanger som lanseres av Shorthouse Records den 26. oktober.

You’ve Got To Laugh:

Can’t Get Arrested / Oh You Beautiful Thing / Lost / All About You / Promises, Promises / I Hope You’re Happy Now / Old House / Yeah, Yeah / Born Yesterday / Loud, Confident And Wrong / She Could Be The One / You Don’t Have To Be The Sun

Se www.nikkershaw.net for mer informasjon.