Schonwald play cover songs

Schonwald

Schonwald – Foto: Francesco Molesini

Våre venner Schonwald gir oss forsinket julegave, eventuelt nyttårsgave, i form av en gratis digital ep. Innholdet er riktig nok hverken nytt eller egenkomponert, det er tale om fem coverlåter som er tidligere utgitte i diverse sammenhenger.

Schonwald, Play Cover Songs

«play cover songs»

Med andre ord fungerer «play cover songs» som et slags oppsamlingsheat, og vi er ikke av de som takker nei til å få levert disse låtene samlet på ett brett. Her er to ganger The Cure – «A Forest» og «A Night Like This» – , «Disorder» av Joy Division, «Rescue» av Echo & The Bunnymen og Cocteau Twins sin «In Our Angelhood».

Det er fem gode klassikere som alle forvaltes med respekt, som alle smelter pent inn i det sound som er så typisk for Schonwald. I det hele tatt kan «play cover songs» utmerket godt benyttes som en introduksjon til Schonwald, om det mot formodning har seg sånn at noen er ukjente med Gismondi og Bandini.

Det sømmer seg samtidig å minne om at årets studioalbum fra Schonwald («Between Parallel Lights»), som kom for bare et par måneder siden, er vel verdt litt oppmerksomhet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments