Precious

Depeche Mode, Precious

Depeche Mode, Precious
Mute, cds 2005

«Precious» har vært å høre og se i mange uker, her skal derfor ikke stort annet enn et anerkjennende nikk registreres. «Precious» er det analoge Depeche Mode, en søt smak av retro tilbake mot «Violator» (1990) og årene forut.

Som melodi og tekst det Depeche Mode og den Gore der hvor svært mange virkelig ønsker å ha dem. Blant bandets aller ypperste singler sogner ikke «Precious», dog tilhører den deres aller fineste de siste femten år. En pirrende forsmak på neste ukes «Playing The Angel».

Sashas og Spookys miks er en noe mer uptempo eurostomper, ganske konservativ, lite spennende og temmelig overflødig. Depeche Mode har beviselig langt bedre remikser enn denne i arkivet.

TRACKS

Precious – Album Version / Precious – Sasha’s Spooky Mix (single edit)

Produsert av Ben Hillier