Wonderful Life

Black
Black

Black, et løst sammensatt band men samtidig vel så mye et alias for vokalist og komponist Colin Vearncombe, traff mange hjertestrenger med «Wonderful Life» hentet fra albumet med samme navn.

Black, Wonderful Life

«Wonderful Life»

Singelen ble en hit over store deler av Europa, og fremstod med sin stille, ettertenksomme stemning som en atypisk hit-single. Blant plasseringene kan nevnes at den ble nummer 1. i Østerrike, nummer 2. i Tyskland og Frankrike og hjemme i England ble det en 8. plass som høyeste stopp.

Det er noe nært, varmt og trøstende over denne lille perlen – den kan virke ensom og forlatt, sky og tander, i all sin tristesse. Like fullt smyger den seg inn fra høstluften og overbeviser deg om at det – tross alle dine eventuelle sorger – er et vidunderlig liv.

Black, «Wonderful Life»
– Skrevet av Colin Vearncombe, utgitt av A&M, 7″ 1987