Sally Dige, Holding On

Sally Dige

Sally Dige – Foto / video still: Daevina Danyluck

SALLY DIGE

You’re not holding on to this world (did you wonder why?)

HVEM → Sally Dige Jørgensen, dansk-canadier bosatt i Berlin, er kjent fra flere sammenhenger. Som audiovisuell kunstner har hun gjort seg bemerket som soloartist, som skaper av musikk- og performancevideoer, og dessuten i duo med László Antal (Sixth June) under navnet Cult Club. Hennes første soloalbum med tittel «Hard To Please» ble utgitt i 2015 av Night School Records.

HVA → «Holding On» er første single (video kommer ganske snart) og tittelspor fra Sally Dige sitt nær forestående andrealbum, en plate skapt av Dige alene på vokal og synth. Albumet slippes i USA den 8. september via DKA Records og vi i Europa får den 13. september av Avant! Records.

HVORFOR → Fordi «Holding On» er eksakt så henførende som vi har lært oss å forvente fra Sally Dige. Lag på lag med pulserende synthpop og skimrende new wave, ekko av 1980-tallet og kan hende et glimt av Claudia Brücken, pop like egnet til optimistisk dans som til nedstemt sinn.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments