Static Means, Spot in The Crowd

  • Static Means
    Static Means
  • Static Means
    Spot in The Crowd

STATIC MEANS

You almost lost yourself for a spot in the crowd!

HVEM → Static Means er en kvartett fra Leipzig, Tyskland bestående av Jana (vokal og synth), David (gitar), Dany (bass) og Andy (trommer og vokal). De har spilt sammen siden 2012, spiller flittig live men har til nå ikke utgitt mye musikk, kun en demo/kassett (2014) og en 7″EP (2016).

HVA → «Spot In The Crowd» er hentet fra deres første offisielle – det vil si ikke klassifisert som demo – plateutgivelse, 4-spors-EP’en «Can’t Cope». Denne utgitt som 7-tommer i trehundre eksemplarer av den lokale labelen Jean-Claude Madame i samarbeid med Dingleberry Records.

HVORFOR → Fordi «Spot In The Crowd» er super post-punk-wave med rikelig energi, melodi og emosjon. Livlig punk og melankoli rullet rundt av heidundrende keyboard og refreng til å bli pop, sunget like klart som engasjert og med en aksent så markant at den gir låt og band personlighet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments