Dark Narrows, Almost A Sin

Dark Narrows

Dark Narrows

DARK NARROWS

The red moon light reflected back, in your eyes, in your mind.

HVEM → Dark Narrows er en duo fra Baltimore, Maryland, USA, etablert vinteren 2014 av Dan Otterbien Narrows og Dan Rohaus som begge håndterer gitar, bass, synth og progr. rytme. Av egne ord smelter de sammen postpunk, darkwave, electro-goth, new wave og rhythm & goth.

HVA → «Almost A Sin» er åpningssporet på deres andre album, «The Red Moon» fra juni 2016. I likhet med debutalbumet «Dark Narrows», lansert i april 2015, er «The Red Moon» selvutgitt.

HVORFOR → Fordi «Almost A Sin» er et konsist og tiltalende eksempel på den miks av sjangere Dark Narrows bedriver. Fra den ene hånd toner av postpunk, synth og wave, fra den andre hånd ekko av roots, gothic og americana. «Almost A Sin» er rural rock noir av god klang og vibrasjon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments