Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/wfc/wordpress-font-customizer.php on line 521 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/infinite/infinite-scroll/class_infinite.php on line 243 Up Against The Phantom – Indiestadt

Up Against The Phantom

VIDEODet er mindre enn to år siden kvartetten Up Against The Phantom først så dagens lys, og nå om bare en liten ukes tid er de på markedet med sitt debutalbum. «Safe Bet» er i den forbindelse kastet ut som lokkerop, en låt som bestemt høres ut som en sikker vinner.

Up Against The Phantom romsterer til daglig rundt i Oslo og består av Melina Oz (vokal, gitar), Gunnar Kjellsby (vokal, gitar), Marius Ihler (bass) og Fredrik Ihler (trommer). De hevder selv:

Inspirert av band som My Bloody Valentine, Sonic Youth, PJ Harvey m.fl. øser de ut støyende gitarvegger, drømmende melodilinjer, pulserende bassganger og hardtslående trommerytmer med trøkk og pønkeøs.

Up Against The Phantom

Up Against The Phantom – Foto: Klaus Kristensen

Det er en beskrivelse som faller i god smak, fredag den 15. januar får vi alle gjennom albumet «Leave Me Innocent» (Hello Human Records) mulighet til å høre om de holder ord. Lørdag den 16. januar feires release av platen, Up Against The Phantom kan da treffes på Revolver i Oslo sammen med This Sect, The Murder Mystery og Twin Pines Mall. Hva vi kaller en bra plakat.