Real Life med coveralbum

Real Life, Synth Essentials

Det er fortsatt noen som husker australske Real Life, og da i forbindelse med «Send Me An Angel» fra debutalbumet Heartland (1983). Så veldig mye mer er det kanskje heller ikke verdt å huske, Real Life har sitt hjørne blant de mange one-hit wonders fra fjern fortid.

Aktive er de dog fortsatt, eller rettere sagt er vokalist / gitarist David Sterry fortsatt aktiv med Real Life som moniker. Ferskeste påfunn fra hans side er et coveralbum, som påkaller en viss oppmerksomhet grunnet låtutvalget. New Order, Soft Cell, Kraftwerk, Visage og Gary Numan er bare noen av artistene Real Life tar for seg på «Send Me An Angel – ’80s Synth Essentials». Med på kjøpet følger (selvsagt) enda flere versjoner av «Send Me An Angel», denne er som kjent remikset av Real Life i bøtter og spann fra tidligere av.

Cleopatra lanserte «Send Me An Angel – ’80s Synth Essentials» tirsdag den 19. mai, en selvstendig single med årets utgave av «Send Me An Angel» er for øvrig også i handel.

Send Me An Angel – ’80s Synth Essentials:

Send Me An Angel (2009 Version) / Sweet Dreams (Are Made Of This) / Cars / Fade To Grey / Everything Counts / Blue Monday / Primary / Everybody’s Got To Learn Sometime / Shout / Nowhere Girl / I Melt With You / Tainted Love / The Model / Send Me An Angel (1983 Remix) / Send Me An Angel (12″ Remix)

Mer info via www.reallifemusic.net