Revolting Olympic-O

Revco, Sex-O Olympic-O

Revolting Cocks, evt. RevCo for bluferdighetens skyld, har med ujevne mellomrom siden 1985 stukket frem sine viltre hoder. Opprettet som et sideprosjekt av Al Jourgensen (Ministry), Richard 23 (Front 242) og Luc Van Acker, har RevCo i alle år vært et stadig skiftende kollektiv av musikere inn og ut.

Jourgensen holder imidlertid fortsatt i trådene, og nå som Jourgensen har stedt Ministry til hvile skulle man tro at det ble mer tid til RevCo. Med nytt album – «Sex-O Olympico-O» – på trappene til den 02. mars, tyder ting tilsynelatende på nettopp det. Og allerede før albumet er utgitt ryktes det at nok ett er under planlegging.

Jourgensen selv akter dog ikke å delta på turnéen i kjølvannet av release; han virker være i ferd med å trekke seg tilbake fra konsertvirksomhet, til fordel for fokus på studioarbeid og selskapet 13th Planet Records. I hans fravær fra scenen overlates grovarbeidet til de relativt ferske medlemmene Josh Bradford, Sin Quirin og Clayton Worbeck. Ingen av disse ukjente navn for den som holder styr på storfamilien rundt Ministry.

«Sex-O Olympic-O» i seg selv lover godt, og i «I’m Not Gay» har de faktisk en aldri så liten hit svevende rundt på det store nett.

Sex-O Olympic-O:

HookerBot3000 / Keys To The City (Vegas Mix) / Red Parrot / Robo Banditos / Cousins / Touch Screen / I’m Not Gay / Abundant Redundancy / Lewd Ferrigno / Wizard Of Sextown / HookerBot3000 (Disco A Go Go Mix)

Mer info via www.metalunderground.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments