(Reach Up For The) Sunrise

Duran Duran, (Reach Up For The) Sunrise

Duran Duran, (Reach Up For The) Sunrise
Epic, cds 2004

Etter nitidig oppbygging av interesse over lang tid er det dags for første utdrag fra det gjenforente Duran Durans nye materiale. Summingen rundt bandet de seneste par årene har vekket større forventninger til en utgivelse fra Duran Duran enn på mange år, noe som også gjør fallhøyden markert større enn om «(Reach Up For The) Sunrise» kun hadde vært nok en single uten hele originalbesetningen ombord.

Det er derfor riktig trivelig å konstantere at «(Reach Up For The) Sunrise» oppfyller forhåpningene om veldresset popmusikk av godt merke. Sant nok er «(Reach Up For The) Sunrise» egentlig ikke stort til låt, det hele er mest av alt en unnskyldning for å komme til refrenget; og deretter gjenta dette så mange ganger som mulig uten at det blir altfor pinlig eller påtagelig repeterende.

Refreng er pop – pop er refreng, og «(Reach Up For The) Sunrise» har et solid refreng som smiler sol

Fokus på refreng er dog ikke noe å skamme seg over. Refreng er pop – pop er refreng, og «(Reach Up For The) Sunrise» har et solid refreng som smiler sol og sånn sett skulle sett dagens lys i sommeren som var. Som behagelig, slick, fengende pop med eim av yuppies gjør «(Reach Up For The) Sunrise» jobben, på sikt blir dette trolig ingen klassiker blant bandets singler, men akkurat nå og noen uker fremover i tid er den en liten favoritt.

Om noen skulle lure på hvordan den vedlagte miksen er, så er det bare å si at den godeste Alex G kan putte miksen sin et visst sted hvor solen så definitivt ikke skinner. Med andre ord er ikke «(Reach Up For The) Sunrise» i ‘Alex G Cosmic Mix’ noe argument for å kjøpe singelen, og da så og si ingen kjøper singler i våre dager venter trolig de aller fleste til albumet «Astronaut» ankommer. Og, om «(Reach Up For The) Sunrise» er en grei indikasjon på hva «Astronaut» har å tilby, er det ingen grunn til å nøle i forhold til albumet.

TRACKS

(Reach Up For The) Sunrise / (Reach Up For The) Sunrise (Alex G Cosmic Mix)

Produsert av Don Gilmore og Duran Duran

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments