Temple of Love

The Sisters Of Mercy, Temple Of Love

The Sisters Of Mercy, Temple Of Love
Warner / EastWest, cds 1992

«Temple Of Love» var et spor som allerede ved utgivelse første gang i 1983 nærmest tryglet om å bli gjort tilgjengelig for dansegulvet. Dog måtte den vente i nærmere ti år.

Ved hjelp av israelske Ofra Hazas (som best huskes for hit’en «Im Nin Alu») vokale innsats samt oppdatert produksjon og hakket mer tilgjengelig rytme, så ble denne drøyt åtte minutter lange versjonen en mindre hit på dansegulvene i 1992. Ikke så rart, da den inneholder tilstrekkelige doser gloom til å tilfredstille de svartkledte samtidig som den er så utidig fengende at massene lar seg forføre.

De øvrige tre sporene på utgivelsen består av alternative versjoner av spor hentet fra «Vision Thing» (1991), som fortsatt er det foreløpig siste studioalbumet fra bandet. Ingen av disse tilføres noe særlig i forhold til albumversjonene, men samtlige er i utgangspunktet så sterke låter at de kommer helskinnet gjennom de små justeringene som er gjort her.

Med nesten 24 minutters spilletid og kvaliteten på låtene tatt i betraktning, så er faktisk denne singelen en utmerket inngangsport til bandets siste og mest markant kommersielle epoke. For allerede hengivne fans vil remiksene være grunn god nok til å kapre en kopi.

TRACKS

Temple Of Love (1992) / I Was Wrong (american fade) / Vision Thing (canadian club remix) / When You Don’t See Me (german release)

Produsert av Andrew Eldritch