A.D. Mana

VIDEO Denne ukens desidert fineste oppdagelse heter A.D. Mana, som aktuell med video til låten «Take Hold» og nyutgivelse av EP ligger alt til rette for at enda flere vil oppdage ham.

«Take Hold» er hentet fra A.D. Mana sin selvtitulerte debut-EP, en EP hvis innhold er fire utsøkte låter i skjæringspunktet cold wave og synthpop, i sound og stemning gir de alle fire en uendelig klar gjenklang av 1980-tallets alternative wave og pop fra rundt midten av tiåret. Bak navnet A.D. Mana befinner seg Adam Ferns, en brite med tilhold i Berlin og som gjennom sine opphold i London, Tokyo, Melbourne og Berlin har skapt den musikk som er samlet på «A.D. Mana».

Videoen er filmet i Berlin av Sally Dige Jørgensen, med henne bak kamera og som ansvarlig for klipp og lim garanteres vi alltid visuelt lekre musikkvideoer. «Take Hold» er intet unntak, i alt og det hele fremstår A.D. Mana + «Take Hold» + Sally Dige Jørgensen som en perfekt match.

A.D. Mana

A.D. Mana

A.D. Mana, ST

«A.D. Mana», Sentimental Records

Berlin-based artist A.D. Mana combines elements of coldwave, post-punk and synth-pop channeling songs of desire, futurism and understated emotion.

Lydbilde, video, cover design og de kosmopolitiske trekk ved A.D. Mana gir i sum assosiasjoner til 1980-årene og de belgiske selskapene Les Disques Du Crépuscule og Crammed Discs. Det at «A.D. Mana» nå blir re-lansert av belgiske Sentimental Records bidrar selvfølgelig til å forsterke slike assosiasjoner. «A.D. Mana» ble opprinnelig utgitt i digital form i januar 2016, skrevet, spilt og produsert av Adam Ferns med assistanse fra Christian Richardson. Den av året nyetablerte Brüssel-baserte labelen Sentimental Records, hvis format er kassetter, har plukket opp «A.D. Mana» og slipper denne som deres andre – først ut var «Second Still» av Second Still – utgivelse i et begrenset opplag av kun femti eksemplarer fredag den 02. juni.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments