Ivy’s Void, Isolation_Horizon

Ivy's Void

Ivy’s Void

IVY’S VOID

Isolation_Horizon, a black wave from Berlin.

HVEM → Ivy’s Void er duoen Philipp Läufer og Theo Zeitner, etablert i Bamberg, Bayern i 2016 og i dag med base i Berlin. Ivy’s Void er å anse som et sideprosjekt til Bleib Modern, et av flere slike som Läufer har gående. Som betegnelse på sjanger for Ivy’s Void oppgir de ‘BlackWave’.

HVA → «Isolation_Horizon» er hentet fra Ivy’s Void sin selvtitulerte debut-EP utgitt i desember 2016. «Ivy’s Void EP» er utgitt på vinyl av spanske Oráculo Records og på kassett av Black Verb Records, sistnevnte en label tilhørende Läufer og ergo hjemstavn for flere av hans prosjekter.

HVORFOR → Fordi «Isolation_Horizon» er den kanskje mest umiddelbare tittel fra «Ivy’s Void EP» og dennes amalgam av cold wave, psych/garasje, synth og punk. «Isolation_Horizon» er dels knugende mørk men først og sist mektig medrivende, tidløs cold wave med det lille ekstra.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments