KAOS! Never Ever Me

VIDEO Denne uke er KAOS! aktuelle med ny single og tilhørende musikkvideo. «Never Ever Me» er god fryd for både hørsel og syn, blant det fremste duoen fra Stockholm har gjort.

Forrige single med hilsen KAOS! var «Still» fra november i fjor, den forsvant i mengden uten å etterlate de markante spor. En slik skjebne er det å håpe at «Never Ever Me» unngår, det fordi «Never Ever Me» er synthpop som oppviser en rekke lekre grep og flotte melodilinjer. «Never Ever Me» er nemlig KAOS! – Eva Kaxe og Kristian Oscarsson – av beste klasse, som også ved tidligere utgivelser i samarbeid med Annakarin Josefsson (tekst) og Tobias Ersson (produksjon).

Ekstra drahjelp får «Never Ever Me» av en svært severdig video hvis mange glimtvise scener og detaljer sørger for å holde oppmerksomheten fanget. Videoen er regissert av Anastasia Karlova.

KAOS!

KAOS!, Gamla Stan 2016 – Foto: Jens Atterstrand

… and my soul is lost in the dark.

«Never Ever Me» slippes for salg av Shortlist Records i morgen, onsdag den 12. april. Singelen består foruten «Never Ever Me» av to remikser begått av produsent Tobias Ersson, «Never Ever Me» (SoundBitz Extended Rmx) og «Zurück» (SoundBitz Extended Rmx). «Zurück» er for øvrig å finne i originalversjon på den fortreffelige EP’en «Moments Of Perfection» fra 2015.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments