Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/wfc/wordpress-font-customizer.php on line 521 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/infinite/infinite-scroll/class_infinite.php on line 243 SJÖBLOM debuterer – Indiestadt

SJÖBLOM debuterer

VIDEO Bak SJÖBLOM befinner seg ingen egentlig debutant, Johan Sjöblom har vært og er involvert i flere band. Best kjent er han nok som frontfigur i The Exploding Boy, et band hvis ti år og fem album på baken gjør at de snart er å regne blant Stockholms trofaste veteraner.

Med SJÖBLOM går Johan Sjöblom for første gang solo, assistert av trommeslager Joakim Janthe og produsent Jon Bordon. På bakgrunn av «Oh My Heart» som første single og video – regissert av Andreas Hillerborg – er det svært få grunner for tilhengere av The Exploding Boy til å føle seg fremmedgjorte i møte med SJÖBLOM. Fundamentet er fortsatt new wave av mørk avskygning, med den lille forskjell at SJÖBLOM vektlegger pop og indie samt det nære og personlige. «Oh My Heart» er utvilsomt personlig farget, favnet i konkret pop og en fremragende video.

Sjöblom, Oh My Heart

«Oh My Heart»

Sjöblom

SJÖBLOM – Foto: Dag Sjöblom

«Oh My Heart» ble sluppet som digital single og video for en ukes tid siden, og allerede den 23. september kommer neste single og video med fra SJÖBLOM. Denne heter «The Choice» og er i video og tematikk trolig en slags del 2 av «Oh My Heart». Ordentlig full pakke blir det den 28. oktober når albumet «6» lanseres, albumtittel henspeiler på det faktum at SJÖBLOM er Johan Sjöbloms i alt sjette musikalske prosjekt – This is totally my 6th musical project so far, and the first on my own. It is my very own first Best-of album!

Som veldig ofte er når fin musikk lanseres, er det franske Manic Depression Records som står for utgivelse av SJÖBLOM. «6» vil komme i format av CD (Digipak) og – naturligvis – digitalt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments