Silent Wave

VIDEOTildeh Hjelm og Hans Olsson Brookes har siden 2013 stått sammen som Silent Wave, i fjor fikk de følge av trommis Martin Öhman og fremstår nå altså som trio. Silent Wave? Ja visst, enda et navn og eksempel på de mange dyktige svensker i feltet for elektropop etc.

Silent Wave har tilhold i Göteborg og debuterte med singelen «Dream On Dream On» b/w «Only Love, Nothing More» (Telegram Singles) tilbake i 2014. I november 2015 ble single nummer to lansert, «Dancing Away From You» b/w «War» (Silence Productions), denne tilgjengelig ikke bare digitalt men også i et svært begrenset – 100 eksemplarer – opplag på vinyl.

Forrige uke fikk video til «Dancing Away From You» premiere, en særdeles severdig sak hvis stemning et sted mellom nordic og gothic noir kler sang og tekst av til naken angst i ufred, mare og drøm. Godt levert, godt regissert, godt filmet, godt klippet.

Silent Wave

Silent Wave – Foto: Ola Persson