Ny single fra Antipole

VIDEODet er slettes ikke lenge siden Antipole fra Trondheim var ute med nyskåren single, og se så om de sannelig ikke er her igjen med nok et ferskt singlespor og ditto videoklipp.

Forrige runde, «Someday 45», falt i mer enn god smak, denne gang bærer singelen tittel «Narcissus». Utgivelsen prydes av et vakkert omslag som på forbilledlig vis illustrerer dens tittel, og på det musikalske plan lyder «Narcissus» slik vi nå har lært å kjenne Antipole – groovy instrumental darkwave i bevegelse. Som ren bonus er «Narcissus» rundt regnet to ganger så lang som hva Antipoles låter til nå har hatt for vane å strekke seg.

Antipole, som i det store og det hele er kamuflasje for gitarist og låtskriver Karl Morten Dahl (tidligere medlem av AqPop), virker å ha en mengde små gullkorn i ermet. De fungerer fint ett og ett og hver for seg, men vi tar gjerne imot ny ep / album for en utvidet og mer sammensatt lytt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments