Red 7 platedebuterer

TTTTing Tar Tid. Rett som det også er tar tiden dine ting ut i det store intet, det som skulle bli noe ble kanskje aldri noe av. Red 7 fra Tønsberg er en sånn ting som ble litt borte i tiden, et band som var aktivt over flere år men aldri kom seg til plateutgivelse.

Red 7 ble startet av Lorry Kristiansen tilbake i 1999, i årene frem til 2006 gjorde bandet en rekke konserter samt demoinnspillinger som aldri materialiserte seg i utgivelser. Da Lorry Kristiansen og gitarist Dan Eide i 2008 gikk inn som fulltidsmedlemmer av bysbarna og de tidligere Seigmen i Zeromancer, sovnet Red 7 bort for (nesten) godt.

Opp til i dag er et par spor på kompilasjoner i forbindelse med Oslo Synthfestival (2004) og ElektroStat (2006) det av utgitte titler som ligger igjen etter Red 7. Førstkommende fredag den 26. februar blir det en endring på dette i og med utgivelse av «Silence Hotel». Ved noe nær en tilfeldighet ble Red 7 sommeren 2015 spurt om å gjøre en opptreden i forbindelse med et privat arrangement, noe de takket ja til og i forlengelse av dette gikk de i studio og spilte inn nytt pluss pusset opp det gamle låtmaterialet.

Red 7

Red 7 – Foto: June Piiksi

«Silence Hotel» er en 4-spors EP som slippes i format 12″ og CD av den Bergen-baserte labelen Gymnocal Industries, med utgivelsen følger adgang til å laste ned hele 18 bonuskutt. Sistnevnte bolk omfatter nye remikser av året samt demoinnspillinger fra perioden 2001-2006, og med 22 spor totalt må det være tillatt å si at utgivelsen gir solid valuta for pengene.

Red 7 – Lorry Kristiansen, Dan Heide, Håkon Tornes og Sindre Pedersen – med venner holder fest for utgivelsen på Støperiet Scene i Tønsberg lørdag den 27. februar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments