Believe in Love

VIDEODet er Valentinsdagen i dag og Train To Spain benytter anledningen til å slippe ny video og single, hvis tittel som seg vel nesten hør og bør være er «Believe In Love».

Train To Spain, Believe In Love

«Believe In Love»

Siden fjorårets debutalbum «What It’s All About» (Sub Culture) er Train To Spain offisielt utvidet fra duo til trio, Helena Wigeborn og Jonas Rasmusson har fått selskap av Lars Netzel (som bidro med miksing på «What It’s All About»). Overgangen til trioformat gir om vi skal dømme etter «Believe In Love» ingen store konsekvenser for Train To Spains lydbilde, vi befinner oss fortsatt trygt plassert i avdelingen for lys og spenstig synthpop influert av 80’s og 90’s.

«Believe In Love» er en utmerket popmelodi, like god om du enten har eller ikke har noen å holde hånd med eller gi oppmerksomhet til i dag. Singelen, med «Believe In Love (Disco Digitale RMX)» som ‘b-side’, er tilgjengelig på alle de vanlige kanaler for streaming og nedlasting.

Train To Spain

Train To Spain – Foto: Daniel Roos, Studio Motljus